Always display this tab
ItemID
0388652
Title
Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki
Original title
[Condiments]
Author
Widnersson, Caroline Dafgård 1982-
Contributors
Grande, John (oversetter) oversetter
Lindeblad, Matilda (fotograf) pht
Language
Norwegian, Bokmal
Published
Oslo : Vega , 2016
Description
139 s. : kol. ill.
Information
Originaltittel: Condiments . - Har ordliste, register . - I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Subjects
Smakstilsetninger
Genre
Kokebøker
Dewey
641.6382
ISBN
978-82-8211-481-3 (ib.) : Nkr 349.00
Item location
641.6 W