Always display this tab
ItemID
0380038
Title
Surdeig
Author
Lugg, Casper André 1985-
Contributors
Fjeld, Martin Ivar Hveem (medforfatter) forfatter
Grytøyr, Simen (fotograf) pht
Language
Norwegian, Bokmal
Published
Bergen : Vigmostad & Bjørke , 2015
Description
172 s. : kol. ill.
Information
Surdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag.
Subjects
Brødbaking
Dewey
641.815
ISBN
978-82-419-1130-9 (ib.) : Nkr 379.00
Item location
q 641.815 L